Servicii

Centrul recreational si de promovare a tinerilor cu tulburari de comunicare si relationare va ofera urmatoarele servicii: 

  • Dezvoltare personala
  • Psihoterapia integrativa
  • Supervizarea psihologilor cu drept de libera practica in Clinica, Psihoterapie, Psihologia Muncii
  • Evaluări de Psihologia Muncii pentru angajați
  • Expertiza psihologica in Serviciile de Medicina Legala
  • Expertiza psihologica in Probațiune

Dezvoltare personala

Orice proces de învățare si dezvoltare personala. Conflictele interioare conștientizate sau nu, ne pot perturba eficienta personala si starea de bine. In cadrul proceselor psihologice are loc o evaluare multidimensionala. 

Aceasta evaluare are loc  pentru o structura de personalitate cu dezvoltare normala care este supusa stresului cat si clienților / pacienților care nu pot fi instituționalizați, ai căror funcționalitate globala este de limita, au o oarecare independenta.

Susținem părinți sau membri de familie (aparținătorii) ca doresc ofere copiilor si adolescenților  4-5 ore pe zi intr-un mod constructiv si benefic tuturor celor implicați intr-un climat de siguranță.

Dezvolatare-personala-prin-pictura
Psihoterapia integrativa

Destinat specialiștilor in formare, psihologia integrativa  are la baza teoriile psihanalitice, umaniste, si cognitiv comportamentale.

Ne adresam psihologilor care vor sa devina psihoterapeuți conform normelor Colegiul Psihologilor din Romania, Federația Romana de Psihoterapie si Asociația Europeana de Psihoterapie.  

psihoterapie-integrativa
Evaluări de Psihologia Muncii pentru angajați

Oferim servicii de evaluare a abilitaților, deprinderilor, afectivității ca proces psihologic si gradului de dezvoltare emoționala si cognitiva a salariaților prin diverse teste online si pe hârtie.

Ne adresam angajatorilor si vizam acele categorii de angajați, care, conform legislației in vigoare au condiții speciale de munca.

Suntem deschiși la colaborări pentru programe si activități care vizează formarea de echipe, creșterea gradului de empatie si  optimizarea climatului psihologic la locul de munca.